lørdag 14. april 2012

....and even more LOVE pastel!

Love Pastel inlegget mitt ble såpass godt tatt i mot at jeg fyller på med et par nye styles :)

Denne FANTAAASTISKE toppen er nettopp kommet i butikk og koster 300 kr. Chiffong er noe vi ser mye av i motebildet, og shapen som denne toppen har er helt riktig for en feminin siluett.


En trend vi ser voker ut over året er stener/strass/perler og paljettdetaljer på plaggene våre. Kragen fortsetter i hele år, så det er bare å hive seg på denne bølgen først som sist! Vær forsiktig med plaggene dine som har slik pynt. Vask dem for hånd eller i det minste i en vaskepose. Det er ikke reklamasjonsgrunnlag om perler faller av, så treat it with love!


Toppen er kul å style til en smal jeggings som denne. Denne jeggingsen er SUPERstretchy og vi har fått den inn i 3 ulike dongrivasker. Du skal spør etter WONDER jeggings, og den koster bare 260 kr! Yey! :) Heklagenseren er kjempetrendy og koster 300 kr.


Coco Chanel har vært inspirajon for denne blazeren til 400 kr. Veldig kul til jeans!



Toppen og blazeren er fin til denne shortsen til 280 kr. 


Bytt blazeren ut med genseren og du har et helt annet antrekk!


Bytt shortsen og toppen ut med denne kjolen, og vips: klar for kafè!
Ikke vær redd for å blande en feminin blondekjole (400 kr) med røffere plagg. Dette gir spennende kombinasjoner!


Videre på fest? Bytt genseren ut med blazeren og ta på noen store smykker / store øredobber. Ankelboots i stede for pumps gir et mer rocka uttrykk. 


Likte du skoene mine? Sko i skinn ser 1000 ganger lekrere ut enn syntet, og føttene dine vil TAKKE deg om du velger å kjøpe litt dyrere sko i stede for billige. Skinnsko blir kulere når de er litt slitt, det gjør IKKE billige syntetiske. Og du kan være heldig å gjøre noen kupp innimellom. Disse fant jeg på en outletbutikk i Århus til 300 kr! Hurra! Og her kommer en liten hemmelighet: Denne fargen blir superhot allerede i juli/august!! :) 









mandag 9. april 2012

Very....

3000 har til nå vært innom bloggen min, og jeg har fått utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger! Veldig kjekt, så tusen takk :)
Våren kommer forhåpentligvis for fullt nå, og kanskje du da har lyst på noe fresht i garderoben din? Vi har fått påfyll fra Vero Modas litt med eksklusive merke "Very". Det er sofistikerte plagg med feminine snitt og delikate kvaliteter. Plaggene koster litt mer, men det er abselutt verdt det! Denne kolleksjonen har et kult dyreprint og trendfargen denne gangen er en utrolig fin peach-farge!
Du kjenner igjen den råflotte labelen til Very! Jeg har tatt bilder av de nyeste stylsene fra dette merket, og viser deg hvordan du kan sette sammen en garderobe av plaggene. Enjoy :)
Dødsrå blazer kr 600, kjole i fantastisk kvalitet kr 500.
Vi har fått bare 12 stk av denne kjolen, så vær rask om du vil ha. Den kommer kun i denne fargen. Og jenter: dette er rene "trylle-fargen": ALLE blir brune i den!
Jeg har sansen for kjoler som har detaljer i rygg..  Løøøv it!
Bluse kr 300, kom også i hvit. Alle plaggene fra Very får vi bare 8 eller 12 stk av. Denne blusen har den nye shapen, den går ned på begge hoftene og er kortere på midten. Utrolig feminint og flott snitt!
How cool is this? ;) ;) ;)300 kr for denne toppen i chiffong. Sort-hvit print er kanonfint å style med knallfarger for en røffere look. 
Blazeren med en billig blondesinglett til kr 160 og en basic tanktopp under til kr 100. 
Litt mer peach til garderoben: topp til kr 160. Buksa jeg har på er min nye favorittbukse. Den er coatet (glatt/blank overflate) og PERFEKT passform og MYE stretch. Jenter som har litt rompe og er smale i livet vil digge denne! Koster 300 kr og er fra ONLY.
Denne lekkerbiten er kul til antrekk som ikke har print... 100 kr :)









tirsdag 3. april 2012

Påskerock :)

Så var påska her igjen! De fleste får seg en luftetur på byen i løpet av påska, så da er det store spørsmålet: hva i alle dager skal jeg ha på meg??? Vi har fått inn MASSE fint, og jeg har laget noen antrekk her som kanskje faller i smak?
 Ut og danse? Shorts er hot-hot-hot! Denne koster 280 kr og kommer også i "nude" (hudfarget). Her stylet med en kul topp kr 200 og vårens tøffeste blazer, kr 360. Om du ikke vil ha hudfarget strømpebukse, kan du bruke 50 denier sort. Den er delvis dekkende.
 Pubantrekk: Ny leggings som er medium høy i livet i en knall mint farge, kr 230, blondetopp med krage 130, og favorittskinnjakka mi, kr 1000. En knallrød leppestift her, så er du good to go!
Påskedans? Highwaist skjørt med god stretch kr 200, lys gul topp kr 160. Smykke kr 100.

Leggings med medium høyde i livet, kr 230, topp kr 130. Print i sort-hvitt er dritkult å style med knallfarga underdeler!
Samme blazer og shorts som på første bildet, men med en sort topp med rusjer forran (kr 180) får vi et litt mer feminint uttrykk. Her er det fint med store øredobber i stede for smykke siden toppen har detaljer i form av rusjene.

 Jeg elsker dette printet! Kjolen koster bare 200 kr, og du kan style den som her, eller med knallfarget strømpebukse og skinnjakke for en mer rocka look. Prøv også med feks knall gule pumps til! :)
Knallfin partytopp med paljetter kr 260
Stikk innom VERO MODA og finn dine partystyles til påska! Husk at vi har reduserte åpningstider i morgen! :)
GOD PÅSKE!!