tirsdag 27. mars 2012

Wardrobing! 5 plagg - 4 antrekk!

Når du shopper så tenk ANTREKK. Ikke kjøp noe som som ikke du har en plan på, da blir plagget hengende i skapet med lappen på helt til du gir det bort fordi du ikke aner hvordan du skal bruke det. Slik som moten er i dag kan du mixe og matche og blande alt du vil av stiler. Men mange er usikre på hvordan de gjør dette med et vellykka resultat.


Shop helst mer enn et plagg når du handler. På denne måten får du en helhet i garderoben din, og du slipper impulskjøpene som du angrer på seinere. Og for all del: be dem som jobber i butikken om hjelp om du er usikker på hva du kan kombinere med hvilket plagg. De som jobber i en Vero Moda butikk har klær som lidenskap og mote som yrke. De hjelper deg mer enn gjerne og forteller deg om hvilke trender som gjelder.

En av de store trendene i år er topper med KRAGE. En kan tenke  "kjerring" når en ser denne toppen, men den er noe av det mest trendy du kan ha på deg! Style den med et par slitte jeans for en kul look! Er du dristig ellers skal på fest, så skal du bare ha BH under toppen. Singlet funker også for de som ikke kan ta den helt ut ;) Topp kr 200, jeans kr 460.
Toppen funker også utmerket til et pat highwaistede shorts. Denne shortsen har "coatet" overflate (skinnene) og er superfin til party. Coating av bukser og shorts vil vi se MYE av i motebildet for våren. De kommer for det meste i svart, men også i farger. Shorts kr 230.
En annen trend vi har stor tro på for våren er BLONDER. Det er bare å hive seg på folkens. Bruk den med bare BH om du tør, eller putt en singlet under. Ei kul skinnjakke demper blondene litt og tilfører en tøffere look. Blondetopp kr 230, skinnjakke kr 1000.
.....Og fordi vi har kjøpt alle plaggene samtidig har vi plutselig enda et antrekk til fest!! Lykke til på shoppingtur! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar