lørdag 31. mars 2012

Ultramarine green!!

Sol og blå himmel, herregud så deilig! Jeg gleder meg til å se at det begynner å spire og gro, til bjørka spretter ut og engene blir grønne og frodige. Til tross for pollenallergi, røde kløende øyner og rennende neste er våren min favorittårstid! Når vi endelig fikk ultramarine green i butikkene våre hoppet hjertet mitt av glede! Snakk om tjuvstart på våren! Denne fargen er bare helt HERLIG! Den er kald, dvs at den heller mot det blå og ikke det gule, så dette er en farge de fleste kler!
Bladmønsteret ser vi på catwalken til alle de store designerene. Vi i Vero Moda følger selvsagt denne kule trenden med vårt eget flotte print!
Ny highwaist bukse fra Pieces, kr 350. Denne får vi snart inn i svart også. Topp KUN kr 100, skinnjakke kr 1200.
Topp kr 160, skjerf kr 130.
Deilig topp i viskose kr 200. Buksa er en krysning av en chinos og en leggings, og har den nye lengden som vi kommer til å se mye av i vår. Megastretchy og komfortabel! 350 kr.
Toppen og buksa bakfra. En annen trend vi legger vekt på er detaljer i rygg. Zipperen (glidelåsen) går igjen på veldig mange Vero Moda plagg. Dette tilfører plagget en ekstra touch, og plagget ser med èn gang kulere ut! Gull er forøvrig det nye sølv, så ikke kvi deg på å ha stæsj i gull!
Tataaaa! Jeg DIGGER denne kjolen med 50-tallssnitt! Vi har den på Vero Moda Moa, Ålesund, Førde og Molde! 300 kr!
Det er bare å snu ryggen til gutta i denne kjolen, for den er kanskje finere bak ;) 
Har du ikke skaffet deg pumps i fargen NUDE, så er det bare å gjøre det før det er for sent. De har den egenskapen å forlenge beina dine, og det kan vi vel like? Disse er fra Pieces, kjøpt påVero Moda Molde og koster 350 kr, men de fleste skokjeder har tilsvarende fasong og farge.

Andre flotte plagg i ultramarine green: tunika til kr 200
...,.og genser kr 160
Håper du ble inspirert til å kjøpe deg noe i grønt du også! :)









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar