tirsdag 3. april 2012

Påskerock :)

Så var påska her igjen! De fleste får seg en luftetur på byen i løpet av påska, så da er det store spørsmålet: hva i alle dager skal jeg ha på meg??? Vi har fått inn MASSE fint, og jeg har laget noen antrekk her som kanskje faller i smak?
 Ut og danse? Shorts er hot-hot-hot! Denne koster 280 kr og kommer også i "nude" (hudfarget). Her stylet med en kul topp kr 200 og vårens tøffeste blazer, kr 360. Om du ikke vil ha hudfarget strømpebukse, kan du bruke 50 denier sort. Den er delvis dekkende.
 Pubantrekk: Ny leggings som er medium høy i livet i en knall mint farge, kr 230, blondetopp med krage 130, og favorittskinnjakka mi, kr 1000. En knallrød leppestift her, så er du good to go!
Påskedans? Highwaist skjørt med god stretch kr 200, lys gul topp kr 160. Smykke kr 100.

Leggings med medium høyde i livet, kr 230, topp kr 130. Print i sort-hvitt er dritkult å style med knallfarga underdeler!
Samme blazer og shorts som på første bildet, men med en sort topp med rusjer forran (kr 180) får vi et litt mer feminint uttrykk. Her er det fint med store øredobber i stede for smykke siden toppen har detaljer i form av rusjene.

 Jeg elsker dette printet! Kjolen koster bare 200 kr, og du kan style den som her, eller med knallfarget strømpebukse og skinnjakke for en mer rocka look. Prøv også med feks knall gule pumps til! :)
Knallfin partytopp med paljetter kr 260
Stikk innom VERO MODA og finn dine partystyles til påska! Husk at vi har reduserte åpningstider i morgen! :)
GOD PÅSKE!!


4 kommentarer:

  1. Blir inspirert av desse bloggane dine kor du viser fram klede/gjev stylingstips! Er noko med det å få sjå kleda på folk, lettare då å sjå korleis plagget faktisk ser ut :) Fortsett med dette!

    SvarSlett
  2. Tusen takk! Ja, klær ser jo ofte helt annerledes ut når de kommer på. Hva man har til har jo også mye å si. En kan style opp og style ned alt etter hva man skal og hvordan man føler seg :) Vi jenter er heldige som har SÅ mange strenger å spille på :)

    SvarSlett
  3. Hei!

    Jeg kan ikke finne den sort/hvit mønstrete toppen på de øverste bildene noen steder... Heller ikke på http://shop.bestseller.com
    Er toppen fra Vero Moda? Eller Only?

    Takker for svar :)

    Mvh Monica

    SvarSlett
  4. Hei! Den er fra Vero Moda og koster faktisk bare 160 kr! Den er uten armer og med glidelås i ryggen. Vi har den i allefall i følgende Vero Moda butikker: Førde, Namsos, Mosjøen, Orkanger, Moa, Molde, Kr.Snd og Ålesund. Jeg vet ikke hvor mye det er igjen av den, du kan enten kontakte en av disse butikkene, eller så kan jeg gjøre det for deg :)

    SvarSlett